Wij zijn ervan overtuigd dat bij veel ondernemingen kansen onbenut blijven.

 

Accountants

 
Accountantskantoor in Leiden

Al meer dan 20 jaar is HBK_fiscalisten_accountants_expat consultants hét adres als u op bent naar een betrouwbaar accountantskantoor in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en verre omstreken.

HBK gaat verder dan het bestuderen van cijfers. Inzicht geven in de stand van zaken van uw onderneming en kansen zien waar anderen ze niet zien, daar maken wij ons graag hard voor!

Op basis van uw informatie en onze integrale inzet van specialistische kennis en ervaring, zijn wij bij uitstek in staat om alle risico’s en kansen in uw bedrijfsvoering te benoemen. Zijn uw marges wel op orde? Hoe krijgt u ze op het juiste niveau? Welk debiteurenbeleid is er nodig om de cashflow op peil te houden? Zijn de geplande investeringen terug te verdienen? Hoe zijn uw financiën te optimaliseren?

Ons advies reikt verder dan louter wettelijke verplichtingen zoals het samenstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekeningen. Wij maken helder waar u staat en bieden u inzicht om de keuzes te maken als ondernemer.

Kortom, bent u op zoek naar een goede en betrouwbare accountant in Leiden? Klop dan binnenkort eens bij ons aan voor een (virtueel) kopje koffie en neem contact op met onze adviseurs op 071-5422720.

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720