Wij helpen u om de relatie met uw werknemers te laten bloeien, zodat uw bedrijf optimaal kan presteren.

 

HRM-Salarisservices

Personeel is voor veel organisaties hun belangrijkste asset. Het is essentieel om alle zaken rondom personeel goed vast te leggen en te regelen. Sociale en fiscale wet- en regelgeving is vaak complex en sterk aan verandering onderhevig. Wij volgen deze veranderingen op de voet en zijn volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en jurisprudentie, maar ook van de wetsvoorstellen die van belang zijn voor de nabije toekomst.

HBK verzorgt niet alleen de salarisadministratie en loonaangiften, maar denkt hierbij altijd met u mee. Hoe? Door te kijken naar het grote plaatje en vragen te koppelen aan andere specialisaties. Is het bijvoorbeeld mogelijk om nog een arbeidsovereenkomst voor beperkte tijd af te sluiten? Ben ik verplicht sociaal verzekerd? Hoe bind ik mijn werknemers? Is mijn personeelshandboek optimaal? Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te adviseren op deze en tal van andere vragen die spelen.

Bij HBK hebben wij een “wij-zorgen-ervoor-mentaliteit”, klantgedreven, betrokken en persoonlijk. Zo kunt u de focus houden op uw onderneming en de relatie met uw werknemers.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs op 071-5422720.

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720