HBK expat consultants zorgt voor adequaat maatwerk

 

HBK expat consultants

Advisering over de fiscale en sociale zekerheidsgevolgen van grensoverschrijdende arbeid, dat is waar wij bij HBK expat consultants experts in zijn. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van internationale mobiliteit en kennen het klappen van de zweep. Met behulp van ons internationale netwerk en onze flexibele aanpak kunnen we elke situatie aan, groot of klein, complex of eenvoudig. Onze klantenportefeuille is divers en bestaat uit multinationals, midden- en kleinbedrijf, werknemers, zelfstandigen en individuen die allen op enigerlei wijze met grensoverschrijdende belasting- en sociale zekerheidsheffing te maken hebben. Wij leggen passie in ons vak, hebben een dijk aan ervaring en kunnen snel kunnen schakelen met diverse specialisten op velerlei gebieden. We weten wat er leeft en waar de behoeften echt liggen, ook als deze niet direct gerelateerd zijn aan ons eigen vakgebied. Wij tackelen uw vraagstuk, zonder het uiteindelijke belang uit het oog te verliezen.

HBK voor Werkgevers

Bent u hard op zoek naar werknemers met specialistische kennis en zijn die werknemers niet in Nederland te verkrijgen? Wij kunnen u helpen de juiste stappen te nemen. Lees verder.

HBK voor Ondernemers

Bent u een tijdelijk in Nederland werkende buitenlandse werknemer en is de 30%-regeling op u van toepassing? Speelt u weleens met het idee om een eigen onderneming te starten? Lees verder

HBK voor Werknemers

Heeft uw werkgever u gevraagd tijdelijk in het buitenland werkzaam te zijn? Bent u van plan om tijdelijk in Nederland te komen werken en zoekt u een adviseur? Lees verder.

Partners van HBK expat consultants

Het Expat Centre Leiden (ECL) biedt overheidsvoorzieningen, informatie en een netwerk aan internationals die in de Leidse regio wonen of werken. Het ECL verwijst internationals door naar relevante partnerbedrijven zoals banken, belastingadviseurs en juridische adviseurs.

Cliënten van het ECL zijn bedrijven, kennismigranten, binnen een onderneming overgeplaatste personen, wetenschappelijke onderzoekers, ondernemers, pas afgestudeerden en hun gezinnen. Diensten worden aangeboden in alle fasen van het leven van een expat: naar Nederland komen, zich hier vestigen, hier wonen en weer vertrekken uit Nederland.

Internationale uitzendingen gaan gepaard met complexe uitdagingen op het gebied van sociale zekerheid. Sommige zaken bent u als werkgever verplicht te regelen, andere niet. SchoutenZekerheid is één van de vertrouwde partners van HBK die u graag adviseren over wat noodzakelijk én wat wenselijk is.

Zij gaan voor u op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor u en uw werknemers, niet alleen voor AOW, pensioen en arbeidsongeschiktheid, maar voor zorgverzekeringen en andere privéverzekeringen voor uw medewerkers.

The Hague Business Agency is een door de overheid gefinancierde non-profitorganisatie die innovatieve zakelijke pioniers helpt hun bedrijfsactiviteiten strategisch uit te breiden naar Europa. The Hague Business Agency streeft ernaar om consequent meetbare impact te leveren op de Haagse economie. The Hague Business Agency versterkt internationale bedrijven door op maat gemaakte programma’s en oplossingen aan te bieden die hen toegang geven tot lokaal kapitaal en talentpools.

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720