Webinar: De duurzaam inzetbare oudere werknemer: eerder stoppen of doorwerken?

 

Webinar: De duurzaam inzetbare oudere werknemer: eerder stoppen of doorwerken?

Meld je nu aan voor ons gratis webinar op 30 september 2021 om 9:00 uur

Terwijl de AOW-gerechtigde leeftijd verder oploopt, houden ondernemers en HR zich bezig met de vraag op welke manier zij hun werknemers op een prettige en gezonde manier hierbij kunnen begeleiden. Om meer inzicht hierin te krijgen is van belang dat u op de hoogte bent van de wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp. Welke mogelijkheden heeft u om uw werknemers eerder te laten stoppen met werken? En welke mogelijkheden heeft u om werknemers door te laten werken na de AOW-gerechtigde leeftijd?

Samen met Renée Huijsmans van De Clerq advocaten praat Simone van der Hoeven u graag bij over de fiscale en arbeidsrechtelijke mogelijkheden om werknemers eerder te laten stoppen met werken of juist door te laten werken na de AOW-gerechtigde leeftijd. Daarbij bespreken Renée en Simone in ieder geval de Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen en de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd. 
 
Na dit webinar bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken en heeft u handvaten om oudere werknemers duurzaam inzetbaar te houden. 
 
Wilt u deelnemen aan dit gratis live webinar? Hier kunt u zich inschrijven!

Webinar De duurzaam inzetbare oudere werknemer

9 + 13 =

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720