Eerste editie Singelparkdiner smaakt naar meer!

28 juni 2022

Het is toch altijd weer spannend, het organiseren van een groot Leids event. Helemaal als het ook nog eens een nieuw event is. Maar wat zijn we als mede-organisator en sponsor trots op het resultaat. Het Singelparkdiner heeft als evenement uitgepakt zoals we hoopten.

Ondanks enkele regendruppels, hebben ruim 2000 Leienaren en niet-Leienaren de stad op een bijzonder smakelijke manier beter leren kennen. Aan de prachtige 6,5 km lange wandelroute langs de Leidse singels, serveerden 7 Leidse horecagelegenheden overheerlijke amuses. Bij deze ‘pitstops’ kon een drankje gedaan worden en kon er genoten worden van muzikaal entertainment. En ook vanaf het water werden de deelnemers vermaakt. Zo kwamen de deelnemers opgetogen aan bij het eindpunt, waar het toetje wachtte: de welbekende HBK-borrel ;-! Wat een feest. Helemaal met de wetenschap dat de opbrengst van dit evenement naar Issoria Hospice & Thuis gaat. 
 
Namens de organisatie en HBK dank ik de gemeente Leiden, de deelnemende restaurants, gasten én alle vrijwilligers voor het mogelijk maken van dit event. Wat ons betreft volgend jaar weer! 
 

Foto’s Emile van Aelst

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720