HBK expat consultants voor ondernemers

 

HBK expat consultants voor ondernemers

Bent u een tijdelijk in Nederland werkende buitenlandse werknemer en is de 30%-regeling op u van toepassing? Speelt u weleens met het idee om een eigen onderneming te starten, maar wilt u gebruik blijven maken van de 30%-regeling? Of bent u wellicht nog niet in Nederland werkzaam, maar zou u wel een onderneming hier willen starten en gebruik willen gaan maken van de 30%-regeling? Dat kan en wij kunnen u daarbij helpen. Onze adviseurs kunnen u informeren of u in aanmerking komt voor deze structuur én of dat voor u inderdaad de meest aantrekkelijke optie is. Er zijn diverse rechtsvormen voor een onderneming mogelijk, mét of zonder 30%-regeling en de 30%-regeling kan zeker een aantrekkelijke optie zijn, maar is dat niet per definitie. Onze adviseurs kunnen u haarfijn uitleggen wat de overwegingen zijn om te kiezen tussen de voor hand liggende opties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs op 071-5422720.

HBK voor Werkgevers

Bent u hard op zoek naar werknemers met specialistische kennis en zijn die werknemers niet in Nederland te verkrijgen? Wij kunnen u helpen de juiste stappen te nemen. Lees verder.

HBK voor Ondernemers

Bent u een tijdelijk in Nederland werkende buitenlandse werknemer en is de 30%-regeling op u van toepassing? Speelt u weleens met het idee om een eigen onderneming te starten? Lees verder

HBK voor Werknemers

Heeft uw werkgever u gevraagd tijdelijk in het buitenland werkzaam te zijn? Bent u van plan om tijdelijk in Nederland te komen werken en zoekt u een adviseur? Lees verder.

Partner van HBK expat consultants

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720