HBK expat consultants voor werkgevers

 

HBK expat consultants voor werkgevers

Bent u hard op zoek naar werknemers met specialistische kennis en zijn die werknemers niet in Nederland te verkrijgen? Wij kunnen u helpen de juiste stappen te nemen zodat u met vertrouwen een buitenlandse specialist in dienst kunt nemen, van verblijfsvergunning tot beloning en belastingaangifte. Heeft u al buitenlands personeel in dienst en zoekt u een betrouwbare adviseur om deze collega’s bij te staan bij Nederlandse fiscale vraagstukken of simpelweg de aangifte inkomstenbelasting? Wij bieden deze assistentie aan, van een full-service pakket tot ad hoc bijstand en kunnen snel inschatten wat voor u en uw werknemers prettig en noodzakelijk is. Samen met u kunnen we bepalen wat de beste, op maat gemaakte oplossing is.

Ook wanneer u voornemens bent uw werknemer(s) tijdelijk naar het buitenland uit te zenden, of wanneer u als buitenlandse werkgever tijdelijk een of meer werknemers in Nederland tewerk wil stellen, kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Samen met ons internationale netwerk kunnen we u helpen de juiste stappen te nemen op het gebied van verloning, fiscaliteit en sociale zekerheid. Zo bent u er verzekerd van dat u niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland aan alle verplichtingen voldoet.

Verder bieden wij oplossingen voor ‘remote working’ aan.  Deze nieuwe vorm van internationaal werken heeft een grote vlucht genomen, en veel werknemers werken tegenwoordig (al dan niet gedeeltelijk) vanuit huis, ook wanneer hun werkgever in een ander land gevestigd is. Wanneer u voor de juiste inrichting kiest op belonings-, fiscaal en sociaal zekerheidsgebied, kan deze werkwijze voor zowel u als uw werknemer een welkome oplossing zijn in een wereld waarin thuiswerken over de grens tot het “nieuwe normaal” is gaan behoren.

Concreet kunnen wij u van dienst zijn bij bijvoorbeeld:

  • Opstellen en beoordelen van “tax equalization” policies/expat policies/global mobility policies
  • Fiscale en sociale zekerheidsplanning voor diverse vormen van grensoverschrijdend werken (lange- en korttermijnuitzendingen, thuiswerken over de grens, salary-split met diverse landen, etc.)
  • Beoordelen beloningspakketten, werknemersparticipaties zoals aandelenoptieplannen en ontslagvergoedingen al dan niet met een grensoverschrijdend karakter
  • Aanvraag kennismigrantenregeling
  • Aanvraag 30%-regeling
  • Aanvraag sociale zekerheidsverklaringen
  • Voeren salarisadministratie en adviseren over verloning, voor Nederlandse én buitenlandse werkgevers
  • Assistentie bij Nederlandse en buitenlandse aangiften inkomstenbelasting, zowel op individuele basis als voor groepen internationale werknemers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs op 071-5422720.

HBK voor Werkgevers

Bent u hard op zoek naar werknemers met specialistische kennis en zijn die werknemers niet in Nederland te verkrijgen? Wij kunnen u helpen de juiste stappen te nemen. Lees verder.

HBK voor Ondernemers

Bent u een tijdelijk in Nederland werkende buitenlandse werknemer en is de 30%-regeling op u van toepassing? Speelt u weleens met het idee om een eigen onderneming te starten? Lees verder

HBK voor Werknemers

Heeft uw werkgever u gevraagd tijdelijk in het buitenland werkzaam te zijn? Bent u van plan om tijdelijk in Nederland te komen werken en zoekt u een adviseur? Lees verder.

Partner van HBK expat consultants

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720