HBK komt met Team Horizon in actie voor ondernemers

 

HBK komt met Team Horizon in actie voor ondernemers

29 mei 2021

Corona houdt de wereld nog altijd stevig in zijn greep. Hoewel de verschillende vaccins een uitweg lijken te bieden, zal het maatschappelijk leven nog lang verstoord blijven. Team Horizon komt in actie om ondernemers in deze grillige tijd sterk en weerbaar te maken. Om juist nu, met elkaar, vooruit te kijken. Want tegen alle verwachtingen in bieden de omstandigheden ook kansen. 

Team Horizon is branche-overschrijdend en daarmee uniek. Mensen uit de wereld van accountancy (HBK), organisatieadvies (Bureau Nuiver) en de reclame (Daylight) bundelen hun krachten om van daaruit de uitdagingen en kansen van en voor ondernemers te beoordelen. Dit resulteert in een concreet aanvalsplan om de coronacrisis door te komen, of beter nog: om er sterker uit te komen. We noemen dat de Horizon Scan.

Team Horizon heeft maar één doel: ondernemers sterker en weerbaarder uit de coronacrisis te laten komen. Dat doen we met ondersteuning van het Leids Stimuleringsfonds en daarmee onbezoldigd voor ondernemers in Leiden. Er wordt slecht een entree-fee van €500,- gevraagd om de administratieve kosten te dekken.​

Ga hier naar de website van Team Horizon

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720