Stem HBK, al is het maar voor het goede doel 

 

Stem HBK, al is het maar voor het goede doel

Je kunt tot 16 april op deze website stemmen

HBK is genomineerd voor de publieksprijs van de De Sterkste Schakel van de regio Rijnmond. Wij zijn natuurlijk zeer vereerd dat we in aanmerking komen voor de kwalificatie van klantvriendelijkste bedrijf in de categorie Dienstverlenend. Maar nu nog winnen. En daarvoor hebben we jouw stem nodig.

Klantvriendelijkheid draait volgens ons om betrokkenheid. Het is de belangrijkste voorwaarde om goed werk te leveren, om een prettige werksfeer te creëren en -met een beetje ambitie- om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan je omgeving.
 
Wat dit laatste betreft toont HBK zich al jaren betrokken bij verschillende initiatieven en goede doelen in en rond Leiden. Een van die goede doelen is Hospice Issoria, dat als ‘eindstation’ een ontzettende waardevolle rol vervult voor terminaal zieken en hun familie.
De verkiezing van de Sterkste Schakel zien wij dan ook als een mooie aanleiding om dit goede doel extra te ondersteunen. Voor elke stem die op HBK wordt uitgebracht doneren wij een euro aan Hospice Issoria. Of wij nu winnen of niet, jouw stem is voor ons altijd waardevol.
 

Hoofdkantoor

Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

bel ons

071-5422720